Värmepumpar

Funderar du på att installera effektiva värmepumpar till din fastighet? Karlshamns Kylservice utför service, reparationer och installationer av värmepumpar. Att installera en värmepump är en investering för framtiden men kan för många kännas som ett svårt val. Här nedanför kan du läsa mer om hur du kan få hjälp samt tjäna pengar på att installera en värmepump.

Miljövänlig och lönsam investering

Med en värmepump får du mer effektiv och samtidigt miljövänlig uppvärmning av din fastighet. Du får mer stabilt och behagligt inomhusklimat under både varma och kalla dagar. Dessutom erbjuder vi värmepumpar som är driftsäkra genom förnybar energi vilket ger minimal påverkar på miljön och framtidens klimat. Att installera en värmepump är inte bara ett miljövänligt alternativ utan även ett smart val ekonomiskt. På sikt sparar du tillbaka pengarna du investerat i värmepumpen genom den låga energiförbrukningen. Vi har ett brett utbud av värmepumpar för att kunna möta alla situationer och behov och hjälper dig gärna med att hitta rätt värmepump efter dina förutsättningar och behov, allt för en effektivare och mer lönsam uppvärmning.

Ansök om ROT-avdrag

Vid en värmepumpinstallation kan du utnyttja ROT-avdraget vilket gör att du får ner kostnaderna. ROT-avdraget omfattar alla typer av värmepumpar så som luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepump och bergvärmepumpar. Som privatperson har du möjlighet att göra ett skatteavdrag som motsvarar upp till 30 procent av arbetskostnader för installation av värmepumpar. Vi hjälper dig gärna med rådgivning och uträkning av hur mycket du skulle kunna få tillbaka genom att ansöka om ROT-avdrag.

Installation, service, reparation och kontroller

Genom att göra en regelbunden service och kontroll håller värmepumpar betydligt bättre och längre. Vid en service rengörs och justeras pumpen genom noggranna kontroller. Med rätt temperatur och tryck i pumpen så fungerar pumpen bättre och blir på så sätt mer ekonomisk. Vi hjälper dig med en komplett service, reparation eller kontroll.

En luftvärmepump är ett smart val som även fungerar som luftkonditionering under varma dagar. Tycker du att det är svårt att veta vilken värmepump du ska välja? Vi hjälper vi dig med allt från val av pump till en färdig installation.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vår ambition är att alltid hjälpa våra kunder säkert, snabbt och smidigt. Med vår långa erfarenhet kring värmepumpar hjälper vi dagligen kommuner, privatpersoner och företag med installationer, rådgivning och värmepumpsservice. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar in ett möte där vi kan lämna en offert på en installation av en värmepump.

Kontakta oss här