Luftkonditionering samt AC fordon

Söker du en Kylinstallatör som installerar luftkonditionering samt servar AC i fordon? På Karlshamns Kylservice har vi lång erfarenhet kring AC och luftkonditionering. Vi hjälper privatpersoner och företag dagligen med installationer av anläggningar. Vi erbjuder luftkonditionering av hög kvalité som ger ditt hem både värme och kyla energisnålt. Vi hjälper dig att svalka ditt hem även under de allra varmaste sommardagarna. Få ett behagligt inomhusklimat med luftkonditionering och AC från Karlshamns Kylservice.

Våra tjänster

På Karlshamns Kylservice hjälper vi kunder dagligen att installera noggrant utvalda anläggningar. Vi erbjuder service, installationer och reparationer hos privatpersoner och befintliga anläggningar som kontor, butiker och andra offentliga miljöer. Genom en regelbunden service och kontroll säkerställer vi att din luftkonditionering fungerar som den ska. En service och kontroll kan göra att du undviker onödiga störningar eller kostnader som kan uppstå. Vi är din certifierade kylinstallatör som hjälper dig med service, installation och reparationer samt underhåll på AC i fordon.

Behagligt inomhusklimat

Reglera ditt inomhusklimat till rumstemperatur när utomhusklimatet är för högt. Med luftkonditionering får du ett mer stabilt och behagligt inomhusklimat. Det resulterar i att du sover bättre, presterar bättre och mår bättre i allmänhet. Våra kylanläggningar är en smart och smidig lösning för tillfällig kyla under sommaren. Besök oss i Karlshamn så berättar vi mer om hur luftkonditionering kan göra skillnad för dig.

Din certifierade kylinstallatör

Vi är din certifierade kylinstallatör som utför alla arbeten med en stor noggrannhet. Våra kyltekniker har kylcertifiering och även en behörighet för tryckprovning upp till 60 bar. Alla våra arbeten utförs genom professionella och säkra installationer. Vi hjälper dig med en anpassad kylanläggning som passar ditt hem eller verksamhet. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Kontakta oss i Karlshamn för en offert på luftkonditionering

På Karlshamns Kylservice har vi lång erfarenhet i branschen. Välkommen att kontakta oss kring dina frågor om installationer av luftkonditionering. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar in ett möte där vi tittar närmare på noggrant utvald anläggning som passar dig.